Προϊόντα GILLES

Ο ορισμός της λειτουργικότητας

Ο έμπειρος αγωνιζόμενος Gerhard Gilles, απογοητευμένος από την ποιότητα και τη διαθεσιμότητα των υφιστάμενων ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του 1990, ήρθε στο συμπέρασμα ότι η μόνη λύση είναι να αρχίσει να δημιουργεί τα δικά του εξαρτήματα.

Η πρώτη του δημιουργία ήταν ένα ζεύγος ελαφριών, ρυθμιζόμενων μαρσπιέ, τα οποία σχεδίασε για τη δική του αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Αυτά τα ειδικά εξαρτήματα έκαναν έντονη εντύπωση στο πίτλαν και σύντομα προέκυψε μια θύελλα παραγγελιών από άλλους αγωνιζόμενους, οι οποίοι εκτίμησαν τον καινοτόμο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της GILLES.

Το 2000, εμπνευσμένος από την τεράστια ζήτηση για τα αποκλειστικά αξεσουάρ μοτοσυκλετών που ίδια κατασκευαζόταν, ο Gerhard ιδρύει την GILLES. Τις επόμενες δύο δεκαετίες, αυτή η γερμανική εταιρεία αναπτύσσεται με ταχύτητα και μετατρέπεται σε έναν ισχυρό κατασκευαστή ειδικών αξεσουάρ. Με το αγωνιστικό DNA και την απόλυτη δέσμευση για την ποιότητα, η GILLES και η Yamaha μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία, και έτσι η γκάμα των Γνήσιων Αξεσουάρ Yamaha περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ GILLES που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα μοντέλα της Yamaha.

Αρχίζοντας με την κατασκευή μαρσπιέ, η GILLES διευρύνει τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας αξεσουάρ για πολλούς άλλους τομείς. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μανέτες φρένου και συμπλέκτη, τιμόνια, καβαλέτα τιμονιού, προστατευτικά, ρυθμιστές αλυσίδας και πολλά άλλα. Κάθε εξάρτημα κατασκευάζεται με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τη λειτουργικότητα, την εμφάνιση και την εργονομία κάθε μοτοσυκλέτας.

Πριν αποφασίσετε να αποκτήσετε μια νέα Yamaha, μπορείτε να δημιουργήσετε τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας μέσω του online διαμορφωτή μας. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τα αξεσουάρ GILLES που προτιμάτε μέσω της εφαρμογής MyGarage στο κινητό σας τηλέφωνο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε πώς θα είναι η μοτοσυκλέτα σας με τα επιλεγμένα Γνήσια Αξεσουάρ. Αφού ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση, απλώς στείλτε την τελική σας επιλογή στον Επίσημο Συνεργάτη της περιοχής σας, ο οποίος θα αναλάβει να τοποθετήσει τα αξεσουάρ και να δημιουργήσει τη δική σας αποκλειστική μοτοσυκλέτα.

Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα

Τοποθετήστε τις προϊόντα GILLES στην μοτοσυκλέτα των ονείρων σας

Yamaha MyGarage

Δημιουργήστε την δική σας απόλυτη μοτοσυκλέτα Yamaha από το κινητό σας! Επιλέξτε τη μοτοσυκλέτα σας, προσθέστε προαιρετικό εξοπλισμό και δείτε τη να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας σε περιβάλλον 3D 360°!