Επιστροφές προϊόντων

Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από το yamaha-nikolakopoulos.gr, έχει το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δε γίνεται δεκτή η επιστροφή. Εάν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το κατάστημα έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω το προϊόν.

Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email ([email protected] – Τηλ.:2109714277) ώστε να λάβετε την έγκριση της αίτησης επιστροφής σας από το Τμήμα Επιστροφών μας.

Στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα:

Να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, πραγματοποιήστε τη νέα σας παραγγελία τοποθετώντας ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση” και την προσθήκη της λέξης ” Αλλαγή” στα σχόλια. Στη συνέχεια μας αποστέλλετε το δέμα με το προϊόν εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς.

Συνιστούμε να φυλάξετε όλα τα έγγραφα με τα οποία σας έχει σταλεί εξαρχής η παραγγελία σας (απόδειξη πληρωμής, δελτίο μεταφοράς, καρτελάκι εγγύησης και αυθεντικότητας κτλ), ενώ θα πρέπει να διατηρηθεί η συσκευασία του προϊόντος. Σας παρακαλούμε επίσης για τη φροντίδα του δέματος που θα επιστρέψετε, ώστε να μην υπάρχει φθορά κατά την επιστροφή του σε εμάς.

Μετά την επικοινωνία μαζί μας, αναζητήστε το πλησιέστερο προς εσάς κατάστημα ΕΛΤΑ – Πόρτα Πόρτα και καλέστε τους ώστε να παραλάβουν το προς επιστροφή προϊόν από το χώρο σας.

Ως στοιχεία παραλήπτη συμπληρώστε: YAMAHA NIKOLAKOPOULOS BROS – Λεωφόρος Βουλιαγμένης 228, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 43.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα πληρωμής (αντικαταβολή, ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 5€ έως 4 κιλά (για επιστροφές προϊόντων πάνω από 4 κιλά, το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τα κιλά) για επιστροφές εντός Ελλάδας , χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ΕΛΤΑ – Πόρτα Πόρτα. Το ποσό δεν καταβάλλεται στον courier αλλά αφαιρείται από το ποσό προς επιστροφή. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε όποια εταιρία courier ή πρακτορείο σας εξυπηρετεί, εξοφλώντας απευθείας στην courier ή πρακτορείο τα μεταφορικά έξοδα.

Ο χρόνος επιστροφής χρημάτων κυμαίνεται από 5 έως και 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.