Λιπαντικά Yamalube

Το γνήσιο ''συστατικό''!

Ανεξάρτητα από το αν οδηγείτε μοτοσυκλέτα, scooter, ATV ή snowmobile Yamaha, τα λιπαντικά Yamalube® προσφέρουν το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε όχημα Yamaha, αλλά και στον τρόπο χρήσης του.

Τι προσφέρουν τα λιπαντικά Yamalube

Υψηλές Θερμοκρασίες

Καθώς οι κινητήρες ζεσταίνονται, η θερμοκρασία του λαδιού μπορεί να ξεπεράσει τους 160°C, καταπονώντας κάθε εξάρτημα υπό μεγάλη πίεση. Τα λιπαντικά Yamalube® έχουν σχεδιαστεί για κορυφαίους κινητήρες και για να λειτουργούν κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

Κάλυψη προδιαγραφών JASO MA (επιλεγμένα προϊόντα)

Τα λάδια που διαθέτουν πιστοποίηση JASO (Japanese Automotive Standards Organisation) MA αποτρέπουν την ολίσθηση του συμπλέκτη, δεν αφήνουν στάχτες και κατάλοιπα και πληρούν τα πρότυπα διάβρωσης και φθοράς.

Λίπανση

Το μείγμα λαδιού και πρόσθετων στα λάδια Yamalube® ελαχιστοποιεί την απώλεια τριβής και παράλληλα, προστατεύει από τη φθορά των ελατηρίων και το γρατσούνισμα των εμβόλων.

Φιλμ προστασίας

Το λάδι Yamalube® σχηματίζει ένα φιλμ προστασίας μεταξύ των ελατηρίων του εμβόλου και του τοιχώματος του κυλίνδρου, αποτρέποντας τη διαρροή πίεσης από τον θάλαμο καύσης και διατηρώντας τη σχέση συμπίεσης. Με αυτό τον τρόπο, συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση του κινητήρα.

Διασπορά καταπόνησης

Ακαθαρσίες όπως βρωμιά και σκόνη μπορούν να συσσωρευτούν στο εσωτερικό των κινητήρων και να επηρεάσουν την απόδοσή τους. Το λάδι Yamalube® τα διασπείρει με τη μορφή μικρών σωματιδίων, διατηρώντας την ομαλή ροή του λαδιού.

Ταχύτερες αλλαγές ταχυτήτων, μακροζωία

Το υψηλής αντοχής φιλμ των λαδιών Yamalube® προστατεύει τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, επιτρέποντας ταχύτερες αλλαγές σχέσεων και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας.

Προστασία κατά της διάβρωσης και της δημιουργίας αφρού

Τα αντιδιαβρωτικά και αντιαφριστικά χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία των εσωτερικών εξαρτημάτων του κινητήρα, όταν λειτουργεί σε υψηλές στροφές.

Συχνές ερωτήσεις

Επειδή το λάδι έχει τόσο ζωτικό ρόλο σε έναν κινητήρα, οι μηχανικοί μας έχουν αναπτύξει μια σειρά Γνήσιων Λιπαντικών Yamaha, καθώς και προϊόντων περιποίησης και καθαρισμού. Yamalube, ένα υγρό εξάρτημα του κινητήρα.

Αναπτύσσουμε τα λιπαντικά μας με ομάδες μηχανικών και τεχνικών που ειδικεύονται στη μηχανολογία, αλλά και στη χημεία. Έτσι, οι μηχανικοί που κατασκευάζουν τους κινητήρες είναι οι ίδιοι που αναπτύσσουν και το λάδι που ταιριάζει στους κινητήρες. Δοκιμάζουμε και παράγουμε τα λάδια μας ώστε να πληρούν τα υψηλότερα και πιο αυστηρά πρότυπα των διεθνών οργανισμών πιστοποίησης, αλλά και του εργοστασίου. Μπορείτε να έχετε τη σιγουριά ότι θα απολαμβάνετε μεγάλη αξιοπιστία και το 100% των δυνατοτήτων απόδοσης του κινητήρα Yamaha του οχήματός σας.

Αν και είναι αόρατος εξωτερικά, ο κινητήρας σας και όλα τα εξαρτήματα του πρέπει να λειτουργούν σε τέλεια αρμονία μεταξύ τους. Ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα, την παλαιότητα ή τις συνθήκες στις οποίες λειτουργεί, θα χρειαστεί διαφορετικός τύπος λαδιού. Όπως κάθε κινητήρας, έτσι και ο κινητήρας Yamaha, όταν συντηρείται με τον σωστό τύπο λαδιού, θα λειτουργεί καλύτερα και πιο αξιόπιστα, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή απόδοση. Για να μάθετε ποιος τύπος λαδιού είναι κατάλληλος για τη Yamaha σας, ανατρέξτε στις σχετικές σελίδες του εγχειρίδιου οδηγιών.

Όποιο μοντέλο Yamaha κι αν οδηγείτε, μπορείτε να εμπιστευτείτε οποιοδήποτε λιπαντικό, ανταλλακτικό, αξεσουάρ ή υπηρεσία που συνοδεύει το λογότυπο Yamaha Genuine. Επιλέγοντας Γνήσια Προϊόντα και Υπηρεσίες Yamaha, μπορείτε να έχετε τη σιγουριά ότι το όχημά σας θα διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δίνοντάς σας απόλυτη ηρεμία κάθε φορά που το οδηγείτε. Εάν το όχημά σας μπορούσε να μιλήσει, θα επέμενε στα Γνήσια Προϊόντα και Υπηρεσίες Yamaha. Και το όχημά σας γνωρίζει καλύτερα!

Εάν έχετε αμφιβολίες ή θέλετε να αντικατασταθεί το λάδι του κινητήρα σας, απευθυνθείτε στην Yamaha Nikolakopoulos Bros. Το καταρτισμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί Γνήσια Αξεσουάρ, εργαλεία και ειδικό εξοπλισμό, ενώ εκπαιδεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην ακαδημία της Yamaha (Yamaha Training Academy). Θα διασφαλίσει ότι η Yamaha σας θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.