Αναρτήσεις Öhlins

Διευρύνετε τα όρια

Για τη Yamaha, η πρωταρχική προτεραιότητα είναι να παρέχει στους πελάτες της μια απόλυτη οδηγική εμπειρία, ανεξάρτητα από το μοντέλο που επιλέγουν. Αγοράζοντας ένα νέο Yamaha, ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, και με την εγκατάσταση Γνήσιων Αξεσουάρ μπορείτε να αναβαθμίσετε τις προδιαγραφές σε ένα νέο επίπεδο και να δημιουργήσετε την απόλυτη εξατομικευμένη μοτοσυκλέτα.

Η Öhlins είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρία στον τομέα της τεχνολογίας αναρτήσεων και αυτό την καθιστά ιδανικό συνεργάτη για τη Yamaha. Οι δύο εταιρίες μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις μοτοσυκλέτες και επικεντρώνονται στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών που βελτιώνουν την απόδοση και προσφέρουν υψηλή ποιότητα οδήγησης.

Λόγω της στενής συνεργασίας της Öhlins με τις αγωνιστικές ομάδες της Yamaha, η εταιρία έχει πρόσβαση σε αποκλειστικά τεχνικά δεδομένα και σε εξαιρετικά προηγμένα συστήματα, όπως το Electronic Racing Suspension (ERS) της R1M. Αυτό αναδεικνύει τη μοναδική και ειδική σχέση μεταξύ των δύο εταιριών. Τόσο για τη Yamaha όσο και για την Öhlins, οι αγώνες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA τους. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών, τα αποκλειστικά χρυσά πιρούνια και τα πίσω αμορτισέρ με τα κίτρινα ελατήρια της Σουηδίας έχουν κατακτήσει την πρωτιά σε σχεδόν όλες τις κατηγορίες αγώνων μοτοσυκλέτας.

Στη γκάμα των Γνήσιων Αξεσουάρ περιλαμβάνονται συστήματα ανάρτησης Öhlins για τον εμπρός και τον πίσω τροχό, τα οποία είναι συμβατά με πολλά μοντέλα δρόμου της Yamaha, καθώς και με αντίστοιχα μοντέλα ανταγωνιστών. Επιπλέον, προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα ελατηρίων, αμορτισέρ, πιρουνιών και άλλων αξεσουάρ Öhlins που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη απόδοση τόσο στην πίστα όσο και στον δρόμο.

Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα

Τοποθετήστε τις Αναρτήσεις Öhlins στην μοτοσυκλέτα των ονείρων σας

Yamaha MyGarage

Δημιουργήστε την δική σας απόλυτη μοτοσυκλέτα Yamaha από το κινητό σας! Επιλέξτε τη μοτοσυκλέτα σας, προσθέστε προαιρετικό εξοπλισμό και δείτε τη να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας σε περιβάλλον 3D 360°!