Εξατμίσεις Akrapovič

Κορυφαία ποιότητα, αυθεντικός ήχος

Από το 1955, η Yamaha έχει αφιερωθεί στη δημιουργία μιας συναρπαστικής και καινοτόμου σειράς μοτοσυκλετών, καθεμία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί με σκοπό να εμπνεύσει τον αναβάτη και να κάνει κάθε ταξίδι ξεχωριστό. Έτσι, όταν η Yamaha αναζήτησε νέους συνεργάτες με την ίδια φιλοσοφία για τη διεύρυνση της γκάμας Γνήσιων Αξεσουάρ της, με μια νέα σειρά υψηλής απόδοσης εξατμίσεων, η επιλογή ήταν μόνο μία και αυτή ήταν η Akrapovič.

Με κοινή πάθηση για την απόδοση και την απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, η Akrapovič αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη που ταιριάζει τέλεια με τη Yamaha. Μόνο η Akrapovič έχει αποκλειστική πρόσβαση στα εμπιστευτικά τεχνολογικά δεδομένα της Yamaha, επιτρέποντάς της να παράγει αποκλειστικές εξατμίσεις υψηλής απόδοσης, ειδικά σχεδιασμένες για επιλεγμένα μοντέλα μοτοσυκλετών και σκούτερ της Yamaha.

Κατασκευασμένες με τη χρήση των πιο προηγμένων μεθόδων και υψηλής ποιότητας και ελαφριών υλικών, κάθε εξάτμιση Akrapovič έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τις επιδόσεις της Yamaha σας και να προσφέρει μια μοναδική αίσθηση κατά την οδήγηση. Επιπλέον, κάθε νέο μοντέλο εξάτμισης έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές στο εργαστήριο και στην πίστα πριν από την τελική παραγωγή, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση και απόλυτη ασφάλεια για τον αναβάτη.

Η τοποθέτηση μιας εξάτμισης Akrapovič στην Yamaha σας αποτελεί τον γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο να αυξήσετε την ισχύ και τη ροπή της μοτοσυκλέτας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει και τον ήχο, προσδίδοντάς του νέα διάσταση! Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία που αναβαθμίζει την αδρεναλίνη σας και προσθέτει μια συναρπαστική νέα διάσταση κάθε φορά που οδηγείτε. Μια εξάτμιση Akrapovič μειώνει το βάρος του οχήματος, βελτιώνει την ευελιξία και την ευκολία στον χειρισμό, και παράλληλα αυξάνει την αξία του οχήματος σας για μελλοντική μεταπώληση. Μπορείτε επίσης να έχετε τη βεβαιότητα ότι κάθε εξάτμιση Akrapovič που είναι κατάλληλη για οδήγηση στο δρόμο συμμορφώνεται πλήρως με τους τρέχοντες περιορισμούς θορύβου και εκπομπής ρύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα

Προσαρμόστε την εξάτμιση Akrapovič στην μοτοσυκλέτα των ονείρων σας

Yamaha MyGarage

Δημιουργήστε την δική σας απόλυτη μοτοσυκλέτα Yamaha από το κινητό σας! Επιλέξτε τη μοτοσυκλέτα σας, προσθέστε προαιρετικό εξοπλισμό και δείτε τη να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας σε περιβάλλον 3D 360°!